JaLaDas Digiscen

Välkommen till Teater JaLaDas Digiscen !

På JaLaDas Digiscen kan du beställa och ta del av några av de produktioner som Teater JaLaDa tillgängliggör digitalt.

Under de senaste två år har vi anpassat vår verksamhet till digitalt bruk och kunnat erbjuda vår internationella publik en välfungerande Livestrimmade och/eller livesända föreställningar. Vi vill nu erbjuda vår publik i Sveirge tre digitala upplevelser: Ammi Darwish för barn 6 år, Malali-The girl who defeated the dark shadows för barn från 10 år och Culture Overload för ungdomar från 13 år.

Ammi Darwish

I föreställningen Ammi Darwish, får du följa en klok, vis, dansande och sjungande Darwish på äventyr. Människorna ber honom i tid av svårigheter att han ska befria dem från laster och bekymmer, oavsett hur tunga de är.

Med sina helande händer och sitt rena hjärta, kan han lämna ett leende i de olyckligaste själarna. Med sin fantastiska röst berättar han spännande historier om:klimatet, prinsar, apor, andar, virus och människans relation till naturen.

För barn från 6 år

Läs mer om föreställningen här …

BOKA DIN DIGITALA FÖRESTÄLLNING HÄR !

Malala - The girl who defeated the dark shadows

Det är en berättelse om de som får men inte vill gå i skolan och de som vill men inte får gå i skolan och om mod. Mod  som ges vidare. Mod för att stå upp mot orättvisor och bekämpa De Mörka Skuggor, The  Dark Shadows. Historien är fritt baserad på barnrättsaktivisten, fredsambassadören för FN och den yngsta fredspristagaren livshistorien Malala Yousafzai. Svenska, urdu, engelska och arabiska blandas  i föreställningen som kan förstås av såväl enspråkig och som flerspråkig publik.

För barn från 9 år

Läs mer om föreställningen här …

BOKA DIN DIGITALA FÖRESTÄLLNING HÄR !

Culture Overload

I en övergiven källare någonstans i Norden gömmer sig tre ungdomar. Alex sextonårig kille från Sverige, Salah-moni är tretton år och bor i Norge och Jamilla är 15 år och lever i Danmark.

I denna källare hittar ungdomarna inget annat sätt att leva än att drömma om ett bättre liv. Drömmarna är stora. Så stora att de kan ta dem från sina verkliga liv, ut till Utopia. Tillsammans bygger de Utopien av bitar de tycker om från sina olika bakgrunder och kulturer och  kastar bort de bitar de inte vill ha kvar. Till slut har de byggt en värld där alla dörrar är öppna och alla är välkomna.

För barn från 13 år

Läs mer om föreställningen här …

BOKA DIN DIGITALA FÖRESTÄLLNING HÄR !

Har ni några frågor ?

Kontakta gärna vår producent: mathilde@jalada.se