SHAPE UP

23

December
Om föreställningen:
Målgrupp: Från 13 år
Längd: 60 min
Premiär: December 2021
Spelperiod: 2021/2022
Digital turné: 2023
Shape Up turnerar digitalt under 2023 och HÄR kan du ladda ner vår broschyr. 
De tre karaktärerna A, E och N bor i Nydala, och där har de sin historia. De brottas på olika sätt med inre konflikter, utanförskap och brist på framtidstro, men styrkan i både sin egna och gemensamma identitet får dem att våga hoppas på en framtid där de tar plats - på sitt egna unika sätt.
Följ med och möt dem i en videowalk runt om i Nydala. Kanske kommer du uppleva Nydala på ett nytt sätt, eller så kanske du känner igen dig.
Videowalken innehåller både live- och filmade scener, och nykomponerad musik av och med Shather band. I föreställningen mixar vi svenska, arabiska, engelska, romani och kurdiska. Shape Up är till alla från 13 år och kan förstås av såväl enspråkiga som flerspråkiga.
Föreställningen har växt fram ur intervjuar och workshopsserier med ungdomar från bl.a. områdets Nydala. Ungdomarna har varit med under hela processen och utvecklat grundidén tagit fram formspråket, flerspråkigheten och musiken.

Ett stort tack till: Mysk Rashid, Yosef Taoun, Fortunata Kolompar, Valentina Miño Parera, Niaz Palani, Cindy Sztojka Kulcsár

Ges med stöd av Malmö Stad, Kulturrådet & Musikverket.